RADNO VRIJEME:
pon-pet: 08:00-16:00 / Sub: 08:00-13:00
Besplatna dostava unutar
48h u cijeloj BiH
Third slide

205/55 R16 91 H M+S WinterContact TS 870 CONTINENTAL

205/55 R16 91 H  M+S WinterContact TS 870 CONTINENTAL
BRAND: CONTINENTAL WinterContact TS 870
ŠIFRA: 0355464
DIMENZIJA: 205/55 R 16
DOT: Proizvedeno 41 tjedan 2023.
Europske oznake:  CB70 dB
SEZONA:   Zima
206,97 KM (sa PDV-om)
252,40 KM
Lager 20+ kom
*Montaža, balansiranje i novi ventil po komadu 10,00KM



Vozite mirno i opušteno i uživajte u savršenom nadzoru na snježnim i smrznutim cestama.

Pouzdano kočenje na mokrim cestama i otpornost tijekom akvaplaninga zadržat će vas u voznom traku.

Prijeđite duge udaljenosti uz nisku potrošnju goriva.

Vozite mirno i opušteno i uživajte u savršenom nadzoru na snježnim i smrznutim cestama.

Sve su zimske gume iste. Dok ulice ne pobijele.

Možete voziti bezbrižno i kad ceste postanu ledene. Kad padne snijeg i prekrije ledene ulice, budite uvjereni da će naš koncept Triple Sipe pouzdano kontrolirati i smanjiti put kočenja, stoga vi možete uživati u zimskoj vožnji.

Možete se pouzdati u ono što je ispod vas kad ne znate što očekivati odozgo. Budući da zima nije uvijek bijela i lijepa, nego je često vlažna i blatnjava, razvili smo smjesu Cool Chili™ kako bismo optimizirali kočenje na mokrome. S pomoću naših ureza Hydro Grooves moći ćete svladati i akvaplaning. Dakle, kad pada kao iz kabla, slobodno uživajte u ugodnoj vožnji.

Možete prijeći duge udaljenosti uz nisku potrošnju goriva. Kad vaše zimsko putovanje traje sve dulje, i ova će guma trajati dulje. Smjesa od smole visokih performansi i matrice fleksibilnog polimera osigurava veliku kilometražu i malu potrošnju goriva. Dakle, kamo god otišli: uživajte u dobrom osjećaju kad znate da „nema te udaljenosti koja je predaleka”.

Nove gume WinterContact™ TS 870. Njemačka sigurnost projektirana za ovladavanje svim vrstama zime. Većinu vremena ne obraćate mnogo pozornosti na svoje gume, zar ne? No to bi se moglo brzo promijeniti kad počne padati prvi snijeg. S obzirom na mnoge različite izazove koje predstavlja zima, bolje se pouzdati u gumu koja se ističe među drugima – baš kao i izvorna guma WinterContact™ TS 870.

Continental Approved Website

Continental Approved

Logotip firme Continental »Approved Website« jamči da se radi o partnerskoj stranici Continentala i da ponuda proizvoda i usluge odgovara Continental definiranim kriterijima kvalitete.

PRATITE NAS
Facebook
Instagram
Olx
YouTube